Om Fria Katalogen

På Fria Katalogen kan du lägga in artiklar för att länka till din hemsida om du behöver öka synligheten på internet. Att lägga upp en artikel inom ditt ämne blir ett mycket effektivt sätt för dig att förbättra din möjligheter att komma högt upp i sökningar på sökmotorer i det aktuella ämnet.

Fria Katalogen innebär ett kostnadsfritt sätt att göra reklam för din sida och öka tillströmningen, men det ställs krav på seriositet. Plagiat och botar som spammar hör inte hemma på Fria Katalogen, och inte heller artiklar inom illegala verksamheter eller för hemsidor som håller på med pornografi. Registrering på hemsidan krävs därför för att skriva artiklar.

Här hittar du artiklar om allt mellan himmel och jord och du kan på denna webbsida informera dig om allt ifrån inköp av ett par bra stövlar till ditt barn till hur du kan skydda din bils vindruta från att drabbas av stenskott som förstör vindrutan och leder till sämre säkerhet. På detta sätt utgör hemsidan också en kunskapsresurs och en trevlig läsning, vilket lockar fler besökare. På detta sätt ackumuleras effekten av att länka vidare och komma högre upp i sökmotorernas sökningar, vilket optimerar tillströmningen till din sida.

Fria Katalogen har existerat i flera år och kategorier där artiklar har skrivits har innefattat design och inredning, fordon och motor, fotografi och bild, hem och boende, karriär och ekonomi, kläder och accessoarer, företagande och entreprenörskap, resor, prylar, antikt och kuriosa, säkerhet och trygghet, medicin och hälsa, skönhet och mode, sport och idrott, med mera.