Snörhandtag på kassen, bra färgkombo

Påse med snörhandtagFör en lite mer exklusivare look är papperskasse med snörhandtag en succé som går att hitta i flertal butiker. Den är inte bara snygg utan är mer bekväm att bära då handtaget är gjort av ett snöre. Här kan ni som företag vara delaktiga och bestämma hur den exakta designen ska vara och se ut.

Det går att välja mellan stansande och snörade handtag och materialet på kassen går att välja mellan kraftpapper, bestruket papper eller kartong. Påsarna passar perfekt som reklampåse då det även går att trycka logo eller något annat kul på dom. Här gäller det att vara kreativ och hitta den design som passar just ditt företag. Snörhandtag på kassen, bra färgkombo och företagsloggan är alltid en succé och gör att företaget ständigt marknadsförs och når folk så fort kassen bärs. Det går även att bestämma vilken storlek på påsarna man vill ha då de kundanpassas helt och därför kan företaget anpassa påsen efter sina produkter.

Du som företag får chansen att skapa en unik bärkasse som passar just ditt företag och kan stoltsera med loggan då kassen klarar profiltryck. Inte bara får du en personlig och en självmarknadsförande kasse hos swedbag.se utan du får även en miljövänlig kasse. För många kunder kan viljan att vara miljövänlig vara en avgörande faktor för om de ska handla hos ditt företag eller inte, varpå det gäller att vara i framkant. När du kan erbjuda en stilren och praktisk bärkasse ses företaget som både seriöst, miljömedvetande och modernt. Pricken över i:et är dessutom att kunderna kan återanvända kassen vid matinköp eller annat.